KURUCULARIMIZ

Mehpare YILDIRIM

1950 yılında Gaziantep'te dünyaya geldi. ilkokulu ve Öğretmen Okulu'nu Kilis'te okudu. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği mezunudur. Göreve TED Karabük Koleji'nde başlamış, 28 yıllık meslek yaşamını orada tamamlamıştır. Emeklilik döneminde aktif olarak çeşitli dernek ve sosyal çalışmaları olmuştur.

2008 yılında Aydil Eğitim Kurumları bünyesinde Aydil Anaokulu' nu kurdu. Hayatı boyunca eğitimin her alanda önemine inanmış bir kişi olarak, birikimlerini Aydil Anaokulu' nda değerlendirdi.

2013 yılı içerisinde Aydil Eğitim Kurumları bünyesine Aydil koleji Çengelköy Üsküdar ı da ekledi . ilkokulun ve ilkokul öğretmeninin insan yaşamında temel oluşturduğuna inanan, '' bir daha dünyaya gelseydim, yine ilkokul öğretmeni olurdum '' diyen; mesleğine bağlı, Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda, iyi ve başarılı insan yetiştirmeyi ilke edinmiş bir öğretmendir. 3 çocuğu, 6 torunu vardır.

Dilek YILDIRIM

1971 yılında Karabük'te dünyaya geldi. ilk, orta ve lise eğitimini T.E.D. Karabük Koleji'nde tamamladı. Orta Doğu Teknik Üniversitesi iktisadi ve idari Bilimler Fakültesi Ekonomi bölümünden mezun oldu. Bankacılık; uluslararası dış ticaret ve üretim/dış ticaret iş dallarında 10 yılı aşkın süre çalışmanın ardından 38 yaşında iken ülkemizde çocuklara verilen eğitimin gerekli şekilde icra edilemediğini düşündüğü için kendini annesi Mehpare Yıldırım ile eğitim sektörüne ve çocuklara adadı. Evli ve 2 çocuk annesidir.

Aydil ilkokulu Çengelköy

çengelköyözelokul