OKULDA YAŞAM

5. Sınıftan itibaren etüt saatlerinde soru çözümü, düzenli olarak yapılan deneme sınavları, sınıf düzeyine uygun düzenli ödevlendirmeler, rehberlik çalışmaları ve  takibi ile Liselere  Giriş Sınavı’na (LGS) hazırlık sürecini, butik eğitim anlayışı ve bahçe içerisindeki fiziki yapımızın huzurlu atmosferiyle, öğrencilerimize pozitif psikoloji etkilerini yaşatmaktayız.

Kurum kültürümüzde önemli bir yeri olan  ‘’akran ‘’ dayanışması anlayışı ile ,      5. Sınıftan 8. Sınıfa tüm öğrencilerimiz hem   ergenlik  hem de sınav sürecini kendini tanıyarak ve geliştirerek geçirebilmektedir. Her öğrencimizin global bir birey olarak öğrendikleri dille dünyanın her yerinde kendilerini ifade edebilmeleri için müfredat dışında  ‘’Role-Play ‘’ tekniği ,videolar,sunumlar,sinema günleri,yarışmalarla İngilizce sınıfımızda yaptığımız özgün çalışmalarla yabancı dil çalışmalarını eğlenceli olarak yürütmekteyiz.

Öğrenci merkezli olarak yürüttüğümüz eğitim programımızda sunum ,etkinlik,yarışma,gezi,…v.b. çalışmalarla öğrencilerimizin bilgiyi günlük hayat ile ilişkilendirerek araştıran,sorgulayan , üreten,paylaşan bir birey olarak yaşam hedeflerine ulaşmada kılavuz olmayı istemekteyiz.