YABANCI DİL

İNGİLİZCE

Okulumuzda İngilizce eğitimi yaşayarak ve uygulayarak kalıcı öğrenmeye dayanmaktadır. "Roleplay" tekniği ile öğrencilerimiz günlük yaşamda yaşayabilecekleri durumları tiyatro şeklinde canlandırarak gramer kalıpları ve kelimeleri kullanabilme fırsatı yakalamaktadır.

Derslerimiz eğlenceli ortamı  ile  İngilizce sınıfımızdaki etkinlikler, İngilizce Sinema Günleri, Şarkı yarışmaları, videolar ile zenginleştirilerek öğrencilerimizin etkin olarak katılabilmektedir.

İngilizce dersimizde çalışmalarımız hayata dair konular üzerinden ilerlemektedir.(Spor,yemek pişirmek,markette alışveriş…v.b.)

Öğrencilerimiz İngilizce etkinlik ve yarışmalar sayesinde sahnede İngilizceyi etkin kullanarak dil öğreniminde özgüven  edinerek motivasyon kazanabilmektedir. Bu sayede listening-speaking becerileri de gelişmektedir.(Spelling Bee, The Voice of Aydil, yıl sonu skeç ve gösterileri, Quiz Show,v.b)

Öğrencilerimiz hafta sonu da online olarak verilen ödevlendirmeler yoluyla, tüm hafta boyunca öğrendikleri konuları pekiştirme imkanı bulabilmektedir. Belirli süreçlerle verilen video ödevlendirmeleri, öğrencinin etkin bir biçimde aile içinde de İngilizce bilgisini kullanabilmesini sağlamaktadır.

Okulumuzda derslerimizde kullanılan kaynak yayınlar dinleme, konuşma, okuma ve yazma  olmak üzere dört temel beceri üzerinden  değerlendirilerek seçilmektedir.

İSPANYOLCA

Tüm öğrencilerimizin ikinci bir dil öğrenerek  mezun olabilmelerini hedefleyerek ana dili İspanyolca olan öğretmenimizle, ikinci dil olarak İspanyolca ‘ yı da ortaokul sürecinde  hayatlarına kazandırmaktayız. İspanyolca eğitiminde sunumlar, etkinlikler, video  ve projeler ile zenginleştirerek günlük hayat ile ilişkilendirmekteyiz.