İLKOKULUMUZ

Aydil İlkokulu Çengelköy'de sevgi dolu ve deneyimli öğretmenlerle başlayan ilkokul eğitimi, öğrencinin tüm branşlarda sağlam temeller oluşturmasına imkan tanır.

Özel Aydil ilkokulu Üsküdar Çengelköy’de  öncelikli hedefimiz öğrencilerimize "öğrenmeyi” öğreterek eğitim öğretimleri boyunca onlara rehberlik etmek, gelişimlerini sağlayacak tüm alanlarda gerekli donanımı sağlamaktır.

Nitelikli bireyler yetiştirmek üzere kurmuş olduğumuz Özel Aydil Eğitim Kurumları'nda sizlerle beraber çocuklarımızın ilgi ve yeteneklerini geliştirerek onları hayata hazırlamayı; özgüveni yüksek, bilgili, dürüst, erdemli, çalışkan, araştıran, sorgulayan, düşünen, ülkesine vatanına ve insanlığa hizmet etmeyi görev edinmiş; mutlu yurttaşlar olarak yetiştirmeyi hedefliyoruz.

Eğitim saat 09.00'da başlamaktadır.
Öğleden önce 4 ve öğleden sonra 4 ders olarak planlanmıştır.
Eğitim saat 16.00 da bitmektedir.

Bu yolda sizlerle beraber olmaktan büyük gurur duyuyoruz.